Reparatie

Kleine reparaties
Een piepende V-snaar, een uitlaat met een gat er in of een ander klein defect aan uw auto kunt u laten maken terwijl u wacht bij Garage van Eijk. Ook als u twijfelt of er echt iets aan de hand is kunt u even bellen of langskomen bij onze werkplaats aan de Aardenhoek 28 in Breda.

Grote reparaties
Voor grote reparaties of vervanging van onderdelen die besteld moeten worden, kunt u het beste een afspraak maken. Vooraf vertellen wij u wat er gaat gebeuren en geven wij een indicatie van de kosten. Mochten er onverwachts werkzaamheden ontdekt worden die meer kosten met zich meebrengen dan overleggen wij altijd eerst met u voordat we aan de slag gaan.

Reparatie aan slijtagedelen
Uw rijstijl heeft invloed op de slijtage van bepaalde onderdelen zoals koppelingsplaten en banden. Wij kunnen voor u aangegeven wat de status is van dit soort onderdelen, zodat u weet wat er voor onderhoud aan zit te komen. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor er al eerder onvoorzien onderdelen vervangen moeten worden.

Tijd- of kilometergebonden vervanging
Voor sommige onderdelen zoals de distributieriem is een vastgesteld moment voor de vervanging bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers. Wij zullen met u overleggen wanneer vervanging nodig is en adviseren bij iedere controle.